Bu yazıda kadınları etkileme sanatından bahsedeceğiz.

Bir kadını etkilemek için neye ihtiyacınız var? yakışıklı olmaya mı? zengin olmaya mı? Hiçbiri değil.

ENERJİK OLMAYA!

Günümüzde insanların en çok ihtiyacı olan şey enerjik olmaktır. Eğer siz enerjik olursanız, karşınızdaki kadının sizinle vakit geçirmek istememesi gibi bir durum söz konusu değildir. Enerjinizle kadının yüzünü güldüren, ona kendini iyi hissettiren bir erkek olursanız sizden etkilenecektir.

Beden Dili Çok Önemlidir

Yavaş hareket etmeli ve tane tane konuşmalısınız. Hep deriz ya, ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemli. Bıdı bıdı yaparak, patır patır konuşmak yerine, tane tane konuşarak karşınızdaki kadını etkileme şansınızı arttırmış bulunursunuz.

Hareketiniz yavaş olmalı. Sürekli parmağınızı, bacağınızı vs. vücudunuzu hızlıca oynatmanız sizi gergin ve özgüvensiz gösterir. Şöyle bir arkanıza yaslanın, rahatlayın ve yavaş hareket edin.

Karşınızdaki kadın sizinle konuşurken saçlarıyla oynuyorsa bu iyiye işarettir. Bir şeyler anlatırken size doğru eğiliyorsa, bu da iyiye işarettir. Eğer elini kolunu çok oynatıyor ve çok fazla etrafa bakıyorsa, bu muhabbetten sıkıldığı anlamına gelir. Muhabbeti hemen değiştirmenizi öneriyorum.

Bir kadını etkilemek aslında gerçekten kolay bir meseledir. Asıl zor olan, kadını etkiledikten sonra bunu sürdürebilmektir.

Sürdürülebilirlik için karşınızdaki kadına değer vermelisiniz. Ona derin duygular beslemenize ya da aşık olmanıza gerek yok ama değer vermenize gerek var. Değer vermek nasıl olur? Atıyorum ki buluştunuz.

Aradan zaman geçince, “eve vardın mı?” diye arayıp, bir yoklamanız iyi olur. Bu tarz minik davranışlar, kadının hoşuna gider. Kadınları etkilemek için büyük fedakarlıklar yapmanıza gerek yoktur. Zaten bu büyük fedakarlıklar bir kadını etkilemez, asıl göz önünde olmayan küçük şeyler kadınları etkiler.

Bacağa yapılan fiziksel temas,flört

Diğer bir örnek, kadınla buluşmaya giderken marketten cebinize ufak bir çikolata atın Buluşmaya vardığınızda çikolatayı avcunuzun içine alıp, ona doğru elinizi uzatıp avcunuzu açın. Çok hoşuna gider ve gülümsemeye başlar.

Bir çikolatanın masrafı en pahalı 10 TL’dir. Bakın en pahalısından bahsediyorum. Büyük masraflar etmenize gerek kalmadığından bahsediyorum. (ilk buluşmalarda yapmayın)

Kendinizi hemen satmayın!

Kadını etkileme yolunda yapılan en büyük hatalardan biri de, kendini hemen satmaktır. Nedir kendini hemen satmak? Kadının iki çift güzel lafına fazlaca yatırım yapmak demektir. Kartları açık oynamaktır.

Bu sizi değersiz gösterir ve davranışlarınız kadının gözünde önemsizleşmeye başlar. Eğer kendinizi önemsiz konuma düşürürseniz, yaptığınız büyük davranışların da küçük davranışların da bir önemi kalmaz.

Bunu şöyle de düşünebilirsiniz, talep yüksekken arzı düşürürseniz değeriniz artar. Bu ne demek? Kadının her dediğini yaparsanız, sürekli teşekkür eder veya onu sevdiğinizi dile getirirseniz bir süre sonra bunlar değerini yitirir. Doğru zamanda ve nadir yaparsanız kadın bunları sürekli duymadığı için daha değerli algılayacaktır.

Kendinizi, davranışlarınızı ve sözlerinizi yüksek değerli bir hediye olarak görün. Kadın bunlara ulaşmak için çaba göstermeli, kendini kanıtlamalı ve sonrasında bunları “kazanma” hissini yaşamalı. Kısacası poşet çay değil, 25 yıllık bir Macallan olun. İşte o zaman kadını etkilemek için fedakarlıklar yapıp, yüksek çaba sarf etmenize gerek kalmaz.

YÜKSEK DEĞERLİ ERKEK OLMAK

Buradaki en önemli maddenin bu olduğunu söylememe gerek yok her halde. Sadece kadınları etkilemek için değil, gerçekten başarılı olmak, aranan ve istenilen bir insan olmak için de yüksek değerli bir erkek olmanız, yani alfa erkek özellikleri taşımanız şarttır.

Yüksek değerli olmak söylemesi kolay, yapması oldukça zor bir iştir. Yıllarca kendinize yatırım yapmanız, gelişmeniz ve zorlukların üstesinden gelmeniz gerekir. Peki nedir bu zorluklar?

  • Yüksek maaşlı bir iş
  • Estetik ve güçlü bir vücut
  • Değerli bir statü (Toplum tarafından değerli algılanan bir diploma gibi)
  • Fiziksel olarak çekici bir kadınla olmak (Yüksek değerli bir erkek olduğunuz imajı yaratır)
  • Men Akademi’den eğitim almış olmak ( 🙂 )

Ve evet listede yakışıklılık, tip falan yok. Defalarca kez söylediğimiz gibi, tip başlangıçta avantaj yaratır ancak asıl önemli olan oyun ve kafa yapısıdır. Tüm bunları elde ettiğinizde kadınları hiç uğraşmadan elde edebileceğinizi düşünürseniz yanılırsınız.

Korkuluklara yaslanmış gözlüklü çekici erkek

Oyununuz kadınları etkilemek için her zaman önemlidir. Şunu da eklemek istiyorum. Her zaman daha değerli birileri vardır. Ne demek bu? Şöyle anlatayım;

ODTÜ’den mezun olup Koç’da master yapmış olabilirsiniz ancak Harvard’dan mezun olup MIT’de master yapan birileri daha değerli algılanır.

2 milyon TL’lik bir Mercedes ile ışıkta beklerken yanınıza 8 milyon TL’lik bir Ferrari geldiğinde sizin değeriniz paspas çekmeye başlar.

8 milyon TL’lik bir Ferrari ile ışıkta beklerken yanınıza 15 milyon TL’lik bir Rolls Royce gelirse o zaman yine paspas çekersiniz.

Peki bunu nasıl aşarsınız? Cevap basit.

FARKLILAŞMAK!

Günümüzde kadınları etkilemeye, baştan çıkarmaya çalışan yüzlerce erkek var. Şimdi size sormak istiyorum. Bu yazıyı okuyan diğer erkeklerden nasıl bir farkınız var?

Daha mı yakışıklısınız? daha mı zekisiniz? peki ya zenginlik?

Bunların hepsi olabilir. Farklılaşmak için kendi çevrenizi iyi tanımanız gerekir. Metroya bindiğinizi ve herkesin takım elbise giyindiğini düşünün. Bu durumda nasıl farklı olacaksınız?

Cevap belli. Pijama bile giyseniz diğerlerinden farklısınız. Herkes pijama giyseydi bu sefer tam tersi olacaktı.

Farklılaşırken önemli hususlardan birisi de başarısızlığı simgeleyen her şeyden uzak durmaktır. Farklılaşıcam diye 10 tane milyonerin arasına ben fakir olmaya karar verdim diyerek girmeyin.

Göz teması

Göz temasına her zaman önem vermelisiniz. O gözlerini kaçırana kadar siz durabilmelisiniz. Bu hem bir güç göstergesidir hem de sizin özgüvenli bir erkek olduğunuzun göstergesidir. Kadınlar özgüvenli erkeklerden etkilenir.

Bunun en basit dışa yansıması da göz temasıdır. Göz temasındaki ince nokta, dik dik bakmamaktır.

Bir insana uzun süre boyunca dik dik bakarsanız, bunu bilinçaltında bir tehdit olarak algılar ve bir anda tepki gösterir. Tepkiden kastım, fiziksel bir tepki değil. “Ne bakıyorsun?” falan gibi tepkilerden bahsetmiyorum.

Bu fizyolojik bir reaksiyondur. Tehdit anında vücudun salgıladığı hormonlardan bahsediyoruz. Uzun süreli bakışmalarda, kesinlikle ve kesinlikle gülümsemeniz gerekiyor.

Gülümseyerek bakarsanız, kadına güzel duygular geçirmiş olursunuz. Şimdi gülümseyin dedim diye kadının karşısına geçip garip şekilde sırıtmayın.

Fiziksel Temas

Kadınları etkilemedeki belki de en önemli noktalardan birisi de temas etmektir. Öyle sürekli bir şekilde dokunmaktan bahsetmiyorum.

Dokunmanızın bir sebebi olmasından bahsediyorum. Mesela komik bir diyalog geçti ve ikiniz de gülüyorsunuz. O an tepkiye bağlı olarak, kadının kolundan tutabilirsiniz.

Omuza yapılan fiziksel temas,flört

Bahaneniz ne olursa olsun,kadına dokunmak amacına ulaşır. Sebep farketmeksizin, dokunmak dokunmaktır. Kadınlar vücutlarının her yerinden uyarılır.

Fiziksel temas (Kino) da doğru şekilde, doğru zamanda ve doğru bölgeye yapılmalıdır. Kino çok ince bir çizgidir, eğer erkenden çizgiyi geçerseniz sapık konumuna düşersiniz, hiç yapmazsanız kadını etkileme şansınız azalır. Temel olarak yeni tanıştığınız ve ilk defa buluşacağınız kadınlara fiziksel temas uygularken, aranızdaki iletişim ve çekim buna uygun değilse, sarılmak, omzuna, koluna dokunmak gibi basit ve doğal temasların ilerisine gitmemektir.

Kadınları etkilemek, fiziksel teması ileri seviyeye taşımak gibi konularda daha detaylı bilgiler öğrenmek için eğitimlerimize ve Instagram hesabımıza göz gezdirebilirsiniz.