Selamlar Men Akademi, bu yazımızda özellikle uzun ilişki içerisinde bulunan takipçi ve danışanlarımızın en sıkıntı yaşadığı sevgiliyle ne yapılır konusuna noktayı koyacağız.

1- Canlı Müziğe Gitmek

Canlı müzik

Kadınlar, erkeklere nazaran duyu farkındalıkları yüksek varlıklardır. Bu yüzden müziğe ve resme daha çok dikkat ederler. Güzel bir müziğin olduğu müzikli mekânlarda kadınla daha güzel vakit geçirebilirsiniz.

2- Konsept kafelere Gitmek

Konsept kafe

Müziğin olduğu mekanlar gibi konsept kafelerde göze hitap ettiği için kadınlar tarafından çekici bulunan yerlerdir. Bulunduğunuz bölgeye göre sayısı değişiklik gösterse de her bölgede bir ya da birkaç konsept kafe yer almaktadır. Örnek vermek gerekirse Leman Kültür bir konsept kafedir. Leman Kültür’ün konsepti ise karikatürler, sözler ve bazı özel Leman Kültürlerde etkinliklerdir (standup, talkshow…vs)

3- Müze Ziyareti

Müze

Müzelerde ilgi çekici şeyler bulunduğu için müze ziyaretleri keza çok keyifli ve ilginç bir aktivitedir. Sevgiliniz ile müzeye gitmeniz sizin hem kültürlenmenize hem de bolca sohbet konusu bulmanızı sağlar.

4- Sinemaya Gitmek & Tiyatro İzlemek

Sinema izleyen genç çift

Birçok çift günümüzde evde bir şeyler seyretmektedir. Aslına bakılırsa ilişki içerisinde bulunan birçok kadın bu durumdan mustariptir.

Sevgilinizle bolca dışarıya çıkmalısınız dostlar. Film evde de seyredilir evet lakin konu film değil, birlikte DIŞARIDA bir aktivite yapmaktır.

Tiyatro ise özellikle Türkiye çok eksik bir kültürdür. Bırakın çiftlerin 10 insana sorulsa muhtemelen belki 1 ya da 2’si düzenli şekilde tiyatroya gitmektedir.

Ünlü ve beğenilen oyunlar denk gelirse biletini kaçırmayın. Bulunduğunuz şehirdeki etkinliklerin biletlerini aktif bir şekilde takip edin.

5- Tatile Gitmek

Denizin karşısında selfie çeken çift

Birlikte tatile gitmek, kadının sizinle daha güçlü bir şekilde bağ kurmasını sağlar. Tatilde bolca dopamin (ödül hormonu) salgılar. Ödül hormonu salgılanırken yanında bulunduğunuz için otomatik olarak bilinçaltında en güzel yerlere yazılırsınız. Birlikte tatil yapmak gerçekten çok avantaj sağlayan ve keyifli bir aktivitedir.

6- Kamp Yapmak

Birlikte kamp yapan arkadaşlar

Kamp yapmak keza bolca baş başa özel vakitler geçirebileceğiniz aktivitelerin başında yer alır. Kamp yapmak geceleri bir sessizlik ve ıssızlık demektir, yanında bulunduğunuzda kız arkadaşınızın size olan güven duygusunu pekiştirecek bir aktivitedir.

7- Farklı Tatlar Denemek

Ortada bir patates tabağı ve etrafında farklı soslar

Bir kadınla uzun süren bir ilişkiniz olmasını istiyorsanız birlikte yaptığınız aktivitelerin onun duyularına hitap etmesi gerekmektedir.

Tat almak da duyular arasında olduğu için ikinizin de ortak olarak hiç yemediği bir şey varsa gidin ve deneyin.

Eğer siz her şeyi denemiş bir gurmeyseniz, sanki ilk defa yiyecek gibi yaparak deneyimine ortak olmanızda fayda vardır. Amacımız kadını kandırmak değil, onun daha fazla keyif almanıza ortam sağlamaktır. Ara sıra pembe yalanlardan faydalanmaktan zarar gelmez.

8- Dans Etmek & Klübe Gitmek

Gece klübünde dans eden insanlar

Birlikte klübe gitmek bolca eğlenmek ve kurtlarınızı dönmek için harika bir ortamdır. Ara sıra dağıtırcasına eğlenmek ilişkinizdeki adrenalin duygusunu aynı zamanda aranızdaki cinsel çekimi kuvvetlendirecektir.

9- Heyecanlandırıcı Aktiviteler Yapmak

Gokart yapan çiftler

Araştırmalara göre beraber adrenalin artırıcı aktiviteler yapan çiftler birbirlerine daha çok bağlanıyor. Bunun sebebi beyninizin beraber hayatta kaldığınızı ve iyi bir ikili olduğunuzu düşünmesinden kaynaklanıyor. Sevgilinizle beraber lunaparka, korku filmlerine, extreme sporlar yapmaya gidebilirsiniz.

10- Rahatlatıcı Ortam Yaratın

Yatakta birlikte yatan çift

Bazen sadelik iyidir. Arkaya güzel sakin bir müzik, isterseniz doğanın içinde isterseniz deniz kıyısında isterseniz de evinizde hoş bir ortam yaratın.

Mum, biraz şarap ve biraz meyveyle romatik bir ortam yaratın. Kadınlar farklo duygular yaşamak isterler. Monotonluktan uzaklaştıran bu aktiviteleri ilişkinize katın.

11- Beraberken Yapabileceğiniz Hobi Edinin

Birlikte havuz kenarında duran çift

Buluşmalar artık monoton geçiyorsa beraber bir kursa veya hobi merkezine gidebilirsiniz. Aklınıza gelen küçük-büyük her şeyi değerli kılan beraberken yapmanızdır.

Size tavsiyem beraber mum yapımı öğrenebilir, puzzle yapabilir, tablo boyayabilir, okçuluk yapabilir, ilişkinize momentum katabilirsiniz.

12- Yemek Yapın

Birlikte yemek yapan çift

İlişkinize renk katan şey, beraberken bir şeyler yapmanızdır. Peki neden mutfağa taşınmasın? Farklı tarifler deneyebilir, beraber lezzetli yemekler yapabilirsiniz!

13- Yolculuk Yapın

Taş yolda el ele tutuşmuş birlikte yürüyen çift

İmkanınız varsa roadtrip yapabilir, yeni yerleri beraber keşfedebilirsiniz. Eğer imkanınız yoksa da bisiklet, scooter ya da motor kiralayıp peş peşe yola düşün.

14- Bir Şeyler Öğrenin & Öğretin

Birlikte ders çalışan çift

Yeni bir kitaba başlayın, kitap alışverişi yapın, daha sonra o kitap üzerine fikirlerinizi paylaşın. Yahut kararlaştırdığınız bir konuda araştırma yapın ve fikirlerinizi ortaya dökün. Burada amaç birbiriniz için zihinsel efor sarf etmiş olmanız.

15- Oyun Oynayın

Birlikte oyun oynayan çift

Kadınlar rekabeti severler, genelde başka kadınlarla, fakat bu sefer rakibi sizsiniz. Beraber masa oyunu veya bilgisayar oyunu oynayın. Rekabet ortamındaki hallerini görmek hoşunuza gidecek.

Tüm bunları yaparken partnerinizin sizinle uyuşuyor olması çok önemlidir. Kafa yapınızın uyuştuğu biriyle sakız çiğnerken bile sıkılmazsınız.

İlişki, flört veya benzer konularda kendinizi daha fazla geliştirmek isterseniz hizmetlerimize şimdi göz atın.

Şu yazılar da ilginizi çekebilir;

Maskülen Ne Demek? Maskülen Nedir?

Alfa Erkek Özellikleri

Kadınları Etkileme Sanatı