Evet, kulağa can sıkıcı geliyor değil mi?Kesinlikle öyle, aksini asla iddia edemeyiz.

Güzel bir gün, sevgiliniz ile birliktesiniz, el ele dolaşıyorsunuz. Her şey güzel… o da ne? Karşıdan gelen 4-5 kişilik erkek grubundan birisi size ya da  sevgilinize laf atıyor. Şimdi karşı atak olarak bir şey söylesen garanti kavga çıkacak. Hem çok sinirlenirsin hem de bir o kadar korkarsın. Bir de kadına bir şeyler yapar mı diye sorarsın kendine.

Mantık olarak düşündüğümüzde kaçmayı tercih ederiz. Bu sefer de “Acaba kadın beni tırsak bir herif olarak mı görür?” düşüncesini sorgulamaya başlarız. En ağırı da bu oluyor zaten. Şimdi bir düşünelim;

Olası bir kavga durumunda kadın fiziksel veya psikolojik olarak zarar görecek, siz zaten kesin olarak fiziksel zarar göreceksiniz. Belli mi olur? Bir orta doğu ülkesiyiz ve ortalık manyak kaynıyor. Arkadan birisi bıçağı takar, olan size ve kız arkadaşınıza olur. Bu yüzden bu tür durumlarda elinizden geldiğince kavgadan kaçınmaya çalışmanızı tavsiye ederiz. İlk aşamada sözlü taciz ile karşılaştığınız zaman duymazdan gelin. Hiçbir şey söylemeden, bakmadan çekin gidin. Bunu yaptıktan sonra taciz eden kişi hala “şuna bak hele, bakmıyor bile” gibi cümleleri, içine argo katarak söyleyebilir. Hiçbir şey demeden çekin gidin, sinirlenseniz bile sinirinizi kontrol edin.

Peki kadının gözünde güçsüz ve korkak birisi olarak mı görünürüz ?

Hayır. Düşündüğünüzün aksine kadın için bu tarz durumlarda sizin gereksiz kabadayılıklarınız ve atarınız değil, onu güvenli bir şekilde eve götürebilmek ön plandadır. Yani kadın kavgadan ziyade ikinizin konforunu, sizin krizi yönetip yönetemediğinizi, eve sağ salim dönüp dönemeyeceğinizi düşünüyor.

Ortalık manyak dolu. Hayatı boyunca bir kadınla etkileşim içine girememiş, mastürbasyonun dibine vurmuş başarısız erkekler sizin yanınızda bir kadın olmasını kıskandığı için bu tarz durumlara başvurur. Kendinizi onlarla asla bir tutmayın.

Unutmayın, kavga en son çare olmalı.