Hepinize keyifli günler dileriz kendini geliştirmeye adamış Men Akademi okurları, nasılsınız? Umarım hayatta sizi üzen hiçbir şey yoktur. Bugün bu blog yazımızda yeniden Instagram üzerinden yaptığımız soru cevap etkinliğinden seçtiğimiz 10 soruya elimizden geldiğince cevap olmaya çalışacağız. Keyifli okumalar!

1-)Yakın arkadaştan ilişki olur mu?

Olabilecek en sağlıksız sonuçlandırma çabası bu olabilir. Aylarca, yıllarca kadına arkadaşça davranıyorsun ve sonra onun hislerini değiştirmek için açılıyorsun kadına. Sonuç mu? Bir arkadaşını kaybediyorsun. Arkadaşça davrandıktan sonra kadının da seni arkadaş görme ihtimalini hiçbir zaman unutmamalısın.

2-) saçlarım döküldü, kadınlarla tanışma açısından bir problem olur mu?

Saçların dökülüyorsa buna uygun saç kesimi yapacaksın. Sakallarına da şekil verirsen sırıtacağını bile düşünmüyoruz. Saçların dökülüyorsa uygun bir imaj yap. Kadınlarla tanışmanda hiçbir sorun teşkil etmez, tabi kendine baktığın sürece 🙂

3-)bir kız bana yüz verdiğinde hemen ciddi ilişki ya da evlenme yoluna gitmek istiyorum, nasıl kurtulurum?

Bunun sebebi muhtemelen tecrübesizlikten kaynaklıdır. Tecrübesiz ve farklı deneyimlerin olmadığı için beynin hemen karşındaki kişiyle hayaller ve bir gelecek kuruyor. Her önüne çıkan kadınla bu yolları düşünmek uzun vadede sana inanılmaz zararlar verecektir. Çünkü karşındaki kadını henüz tam anlamıyla tanımadan bir anda bunların hayalini kuruyorsun ve sonuç hayal kırıklıkları oluyor. Yeni insanlar tanıdıkça ve tecrüben arttıkça bundan kurtulacak, daha sağlıklı ilişkiler yürütebileceksin.

4-) ilgisi var numarasını istedim vermedi ve bana ilgisi devam ediyor ne yapayım?

Bir kere daha deneyebilirsin, buluşmaya çekmeyi denedin mi hiç?

5-) kaslı erkekler kadınlara çekici gelir mi?

Evet, gelir. Peki şart mı? Değil. Kadına çekici gelmesinin sebebi ilkel bir düşünce stiline dayalıdır. İlkel dönemlerde kadın ve doğabilecek potansiyel çocuğu doğada korumasızdı. Bu yüzden eş seçimi konusunda fiziksel güce sahip erkekler rağbet görmekteydi. Bu tabii ki zamanla başka bir güç türüne evrilmiştir fakat halen çekici gelmekte olduğunu inkar edemeyiz. Aynı zamanda hem estetik görüntü olarak iyi duruyor hem de kadının beyninde kaslı ve güçlü vücut = sağlıklı genler anlamına geliyor. Kadın da kendi çocuğunun sağlıklı genlere sahip olmasını istemesinden dolayı kaslı erkekleri tercih edebilmektedir. Böyle dediğimiz için bir “Mr. olympia” olmanıza gerek yok. Aynada gördüğünüz şeyden gerçekten memnunsanız bir sorun yok. (Salmadığınız sürece)

6-)sosyal medyadan ilk mesaj nasıl olmalı?

Önümüzde 20 tane kart olduğunu düşünelim, bu kartların 19 tanesi sarı renk ve sadece 1 tanesi kırmızı renk. İlk hangisi dikkatinizi çeker? Eğer amacınız uyuzluk değilse cevabınız kırmızı renk olacaktır 😄 o sarı kartların hepsi kadına “selam, merhaba, naber, nasılsın” gibi girişler yapan erkeklerdir. Fakat orada bir kırmızı kart var ki… hafif eğlenceli, çok hafif küstah ve ilgi çekici bir mesaj yazmış. Direkt göz önüne geliyor yani 🙂 ilgi çekici mesajlar atmanız lazım, fakat maalesef buradan daha detaylı paylaşamıyoruz bilgimizi.

7-) bir insan bir yere bakıyorsa ilgilendiği bir şey vardır, inatla bakmıyorsa kesinlikle vardır sözü hakkında ne söylersiniz?

Sigmund Freud söylemiştir, üzerine bizim bir şey söylememiz icap etmez. Doğrudur 🙂

😎 sizi takip ediyorum ama tam olarak ne yaptığınızı anlamadım

Men Akademi 3 yıldır insanlara romantik ve sosyal ilişkilerinde başarılı olma hedefli çalışmalar yürüten bir ilişki koçluğu servisidir. İlişki koçluğu, evlilik koçluğu ve flört koçluğu gibi hizmetlerin yanı sıra sizlere “kadınları etkileme sanatı” gibi Türkiye’de daha önce var olmamış bir hizmet sunmaktadır. Hizmetlerimiz danışmanların ve danışanların yaşadığı tecrübelerin analiz edilmesi, alınan profesyonel eğitimler, bilimsel yerli ve yabancı literatürlerle harmanlanarak olabilecek en doğru stratejiler ile hareket etmenizi sağlar. Yüksek sonuç oranlı koçluk sistemlerimiz başladığımız tarihten itibaren 600’den fazla danışanımızın hayatını değiştirmiş olup kadınlarla ve sosyal çevresiyle olan iletişimini geliştirmiştir. Men akademi ticari kaygılardan ziyade memnuniyet kaygısı gütmektedir. Sizin memnuniyetimiz bizim için her şeyden önemlidir. 9 farklı koçumuzun ve 140’dan fazla aktif danışanımızın bulunduğu ailemize katılıp romantik ilişkilerin sırlarını öğrenmek istiyorsanız bizimle iletişime geçin!

9-)başarılı erkek mi varoş kötü çocuk mu

Eğer başarılı erkek muhtaç bir kişiliğe sahipse muhtemelen varoş diye tabir ettiğin kötü çocuk seçilecektir.

10-) kızlar beni beğeniyor ama bana aşık olmaları için ne yapmam gerekiyor?

Bunun formülü basit aslında, kadına daha önce yaşamadığı duyguları yaşatman gerekiyor. Kadınlar duygusal canlılardır, onlar için duygular sandığından çok daha önemlidir. Bu yüzden onun daha önce deneyimlememiş olduğu bir duygu yaşatırsan sana aşık olur ve bağlanır.

Bir sonraki yazımızda tekrardan görüşmek üzere Men Akademi! Güzel bir gün geçirmenizi dileriz.