İnsanlar beden dili aracılığıyla duygularını, düşündüklerinden daha çok fazlasını açığa çıkarma eğilimindedir. Bununla birlikte, çoğu insan başkalarını beden diliyle nasıl okuyacağını gerçekten anlamaz ve iletişim sırasında birçok değerli bilgi kaybolur. Bu makalemizde özellikle gerçek hayatta tanışma konusunda beden dili hakkında oldukça önemli bilgilere yer verdik. Keyifli okumalar Men Akademi!

 

Beden dilini çözme yeteneği, Polislerin, psikologların ve hatta iş adamlarının karşılaştıkları insanlardan bir adım önde olmak için kullandıkları bir yöntemdir. Bu özellikle flört söz konusu olduğunda geçerlidir. Bir kızın beden dilini nasıl okuyacağınızı öğrenmek, size gerçekten ne söylemeye çalıştıkları konusunda size ipucu verecektir. Bazen sözleri ve beden dili iki farklı şey söylüyor olacaktır.

 

Bir kızın beden dilini okumanın en iyi yanı, bilinçsiz olma eğiliminde olmasıdır. Ne yaptığının farkında değildir. Sözlü olarak ne söylediğinin farkındadır ve dürüst olmayı seçebilir.

 

Beden dili en dürüst iletişim biçimidir çünkü çoğu zaman kontrolümüz dışındadır. Durma şeklimiz veya ellerimizle hareket etme şeklimiz, gerçek istek ve ihtiyaçlarımızın bir tezahürüdür. Kızlarla tanışırken aramanız gereken birkaç temel beden dili unsuru vardır ve bunların farkında olmayı kendinize öğretebilirseniz, bu sizi bir adım önde tutacaktır.

Beden Dilini Tercüme

Bir kıza yaklaştığınız ilk andan, onu eve götürmek üzere olduğunuz saniyeye kadar, beden dilini gözlemlemelisiniz. Her şeyden önce, bir kızın duruşu, ona yaklaşmanın iyi bir fikir olup olmadığını size söyleyebilir.

Yüzyüze başka biriyle konuşan bir kız görürseniz yaklaşabilirsiniz, ancak genellikle o gece arkadaşlarıyla birlikte olmak için dışarı çıktıkları anlamına gelir.

Yaklaşmakla zaten bir rahatsızlık yaratıyorsunuz. Kalabalığa bakan bir kıza açık alıcı beden dili ile yaklaşmak çok daha iyi bir fikirdir.

Yaklaşılmasını isteyen bir kız genellikle aşağıdaki vücut duruşuna sahip olur:

 

-Gülümseyen

-Açık, alıcı bir beden dili

-Eller yanlarda, gövdeyi kapatmıyor

-Hareketsiz beklemek

-Bu niteliklerin her biri, bir kızın konuşulmak istediğini gösterir. Bir barda bir insan kalabalığıyla karşılaştığında, sosyalleşmek için orada olduğu anlamına gelir. Bu beden diliyle olan kişiye yaklaşarak bunu kolaylaştırın ve gerçekten yaklaşılmak isteyen bir kıza yaklaşın.

 

Beden Dili Psikolojisi

 

Beden dilimiz, bilinçaltımızın daha derin kısımlarının bir uzantısıdır. Bu temel düzeyde, çoğu düşünce içgüdü ve duygular tarafından belirlenir. Aynı durum beden dili için de geçerlidir.

 

Beden Dili Rehberi

 

Bir kızın ilgilenip ilgilenmediğini, hatta sizi isteyip istemedeğini sadece saçları ve elleriyle ne yaptığını izleyerek anlayabilirsiniz.

 

Örneğin, bir kız sürekli saçıyla oynuyorsa, bu onun korktuğunun veya sizinle ilgilendiğinin bir işaretidir. Teknik olarak ani bir çeki düzen verme ve bakım yapma işaretidir ve bir kadın bunu yalnızca çok değerli gördüğü bir erkeğin yanında yapacaktır.,

 

Bunun bir başka şekli de bir kızın elini diğeriyle kaşımasıdır. Görünüşüyle ​​ilgilendiğini göstermenin bir yolu. Elbette bu, kalkıp ortamdan sizinle birlikte ayrılacak kadar ilgilendiği anlamına gelmez. Bunun tek anlamı, beyninin alt kısımlarının sizinle ilgili bir şeye tepki verdiğidir. Yine de onu cezbetmeniz ve daha psikolojik bir düzeyde ilgilenmesini sağlamanız gerekecek, ancak en azından kısmen ilgilendiğini bilmek doğru yönde atılmış bir adımdır.

 

Vücut duruşu

 

Nasıl ki kızlar beden diliyle düşündüklerini belli şeylere ihanet edebiliyorsa, siz de farkında olmadan aynı şeyi yapıyorsunuz. Kendinize güveniniz yoksa veya iyi bir ruh halinde değilseniz, belli olur.

 

Bir kafeye veya ortama ilk girdiğinizde duruşunuz gerçekten çok önemlidir, çünkü insanların sizin hakkınızda karar vermesi gereken tek şey budur. Kendi bedeninizde güç, özgüven ve gerçek rahatlığı taşıdığınızdan emin olun.

 

Bu gerçekten birkaç ana şeye indirgenir ve en iyi yanı, bu değişiklikleri birkaç dakika içinde yapabilmenizdir. Güveni iletmek için aşağıdakileri yaptığınızdan emin olun:

-Omuzları geri çekin

-Gülümseyin

-Göğsünüzü öne doğru itin

-Yavaş, kontrollü bir yürüyüşle yürüyün

-Bu şeyler size doğal gelmiyorsa, daha güvenli bir zihniyeti yansıtması için duruşunuz üzerinde yavaşça çalışın.

İsteyeceğiniz son şey, rahatsız bir şekilde ayakta durmaya veya belirli bir şekilde yürümeye çalışmaktır.

 

Egzersiz yapmak ve uzun süre oturma pozisyonundan kaçınmak, duruşunuza, genel sağlık ve güveninize yardımcı olacaktır. Siz farkına bile varmadan, değerinizi iletmiş olacaksınız.

 

Beden Dilini Anlamak

 

Kadınlarla tanışmaya çalışırken belirli görsel ipuçlarının ne anlama geldiğinin farkında olmak bir şey, ancak bu farkındalığı uygulamaya koymak başka bir şey.Bir kadının ne düşünebileceğini anlama ve ardından gözleminize göre ayarlama yapma yeteneği, gerçekten başarıyı yakalayacağınız yerdir.

 

Herhangi bir şey gibi, bunu bir alışkanlık haline getirmek isteyeceksiniz, böylece zamanı geldiğinde daha kolay bir şekilde tepki vereceksiniz.

 

Beden Dili Psikolojisi

 

​Örneğin, yaklaşmak istediğiniz bir kız görürseniz, ama o elleri kalçalarında, ayağı kapıya dönükse, onunla konuşmak için tekrar gitmeyi düşünmek isteyebilirsiniz. Muhtemelen tedirgindir ve ayağı kapıyı işaret ediyorsa, muhtemelen dışarı gitmeye hazır olduğu anlamına gelir. İstediği son şey, bir erkeğin onu olmak istemediği yerden almaya çalışmasıdır.

Bir kızın yüz ifadelerine de mümkün olduğunca dikkat etmelisiniz. Bir kız size baktığında gülümsüyor, gülüyor ve gözlerini büyütüyorsa, doğru bir şey yapıyorsunuz demektir.

 

Geri çekilir, gözlerini kısar ve sırıtışını kaybederse, birkaç dakika geri çekilmek, adımlarınızı geri almak ve az önce kaybettiğiniz rahatlığı yeniden kazanmaya çalışmak isteyebilirsiniz.

 

Beden dilini kullanmak, iyi bir gözlem yeteneği gerektirir, ancak zamanla, genellikle aynı kalıpları ve yinelenen tavırları fark edeceksiniz.

 

Beden Dili Nasıl Okunur

 

Beden dilinin psikolojisini ve pratiğini okumanın yanı sıra, dışarı çıkıp daha gözlemci olmaya da çalışabilirsiniz.

 

Dışarıda geçirilen bir gecenin sonucuna kendinizi kaptırmak kolaydır, ancak bazen öğrenmek için birkaç hata yapmanız gerekir.

 

Gece dışarı çıktığınızda bir kızın size söylemeye çalışırken beden dilini iyi gözlemleyin.

 

Elleriyle ne yaptığını, nasıl durduğunu ve gözlerinin nasıl hareket ettiğini izleyin. Bunun gibi kinestetik ipuçlarını öğrenmek uzun vadede işe yarayacaktır.

 

Oyunun çoğu bölümünde olduğu gibi, daha iyi olmak için birkaç defa yanılmanız ve kaybetmeniz gerekebilir, ancak kendi beden dilinizde nasıl ustalaşacağınızı ve kızların beden dilini nasıl yorumlayacağınızı gerçekten öğrenmek istiyorsanız, bunun bir maraton olduğunu kısa mesafe koşusu olmadığını anlamalısınız.

 

Beden dili gibi şeylere kendi yaklaşımınızı öğrenmek, düşünmek ve geliştirmek için zaman ayırdığınızda, uzun vadede daha başarılı olursunuz. Yani, etrafınıza dikkat etmeye ve gözlemlemeye başlayın. Tanışacağın bir sonraki kız beden diliyle sana bir şey söylemeye çalışıyor olabilir.

Mağazamıza Gitmek İçin Buraya Tıkla