Asla peşimizi bırakmayan bir soru ile karşınızdayız sevgili MEN Akademi okurları. Kadınlar ile ilk buluşmada ne yapılır?
 
Bu soruyu hemen cevaplayalım:
 
Eğlenilir!
 
Merak etmeyin bu kadar basit ve aslında bir o kadar da basit değil.
Kadınlar sizinle birlikte olduklarında aslında onlara ne anlattığınızdan çok nasıl hissettirdiğiniz ile ilgilenirler.
 
Bir ilk buluşmanın etrafında dönmesi gereken temalar:
  • Eğlenceli
  • Sıra dışı
  • Heyecanlı
  • Güven verici (Özellikle online ortamdan tanışıldıysa.)
İlk olarak bahsetmek istediğim konu ‘’ ZAMAN’’
 
Bazen fark etmişsinizdir ki zaman sanki sizin kontrolünüzde değilmiş gibi akıp gider ve bazen de sanki saatteki saniyelerin her bir çıtını saysanız da yine de geçmez.
 
İlk buluşmadaki zamanın nasıl geçtiğini ikinizin de fark etmemesi gerekir. Öyle bir an olmalıdır ki sanki yarım saattir ordaymış gibi hissederken siz iki saattir birlikte olmalısınız.
 
Bu da buluşmanın ne kadar farklı hisleri bir arada barındırdığı ile alakalıdır.
 
Tek bir mekana gidip bütün buluşmayı orada geçirmek asla iyi bir fikir değildir. Daha interaktif buluşmalar akıcı bir zaman geçişi için idealdir.
 

Eğlenceli olmak:

Kimse bütün gün somurtan ve kös kös oturan biri ile buluşmaya gitmek istemeyecektir. Hele ki bu bahsettiğimiz şey ilk buluşma ise. İnsanlar daha birbirlerini tanıma aşamasında iken kendilerine ve hareketlerine fazlaca dikkat ederler. Bu da birbirlerine yaptıkları yatırımın seviyesi ile alakalıdır.
 
Somurtmak bir yana kimse devlet işleri ile uğraşan ve aklındaki tek şey nasıl ültimatom vereceği olan biri ile de buluşmak istemez. Veya tek derdi eleştirmek olan şişmiş bir balon gibi egosuyla felsefeden bahsedenler de aynı kefede sayılabilir.
 
Kısaca ortak alanınız değilse, sıkıcı olan şeylerden uzak durun. Güler yüzlü ve eğlenceli olmak güzel bir ilk buluşmanın olmazsa olmazlarıdır.
 

Sıra dışı olun:

Şöyle ortalamanın üstünde çekiciliğe sahip bir kız sizce hayatında kaç kere sıradan bir kahve buluşmasına çağrılıyordur?
 
Aklınıza gelen rakamı birkaç katı ile çarpsanız iyi edersiniz. Kadınlar olağan şeylerden etkilenmezler. Onlara daha önce yaşamadıkları farklı şeyler sunarsanız o zaman beyinlerinin içinde çekim reseptörlerini yakmayı başarırsınız.
 
Gidip lokaldeki, her zaman ikinizin de önünden geçtiği kafe de altı saat boyunca oturup ee daha daha ne yaptın gibisinden bir buluşma ayarlarsanız kızı sıkıntıdan patlatabilirsiniz. Hatta aynı ortamda çıktığı bilmem kaçındı date bile olabilirsiniz .)
 
Daha aksiyonlu, hareketli ve farklı şeyleri tercih edin. Tabii burada gidip de kızı dağdan aşağıya paraşütle atlamaya davet edin demiyoruz (Aslında fena fikir değilmiş).
 
İlk buluşma özellikle de birbirinizi daha önceden görmediyseniz nispeten kalabalık, etrafta başka insanların da olduğu yerlerde olmalı.
 
Sonuçta güven önemli bir meseledir. Kimse kimsenin katil veya psikopat olmadığını bilemez, kadınlar kendilerini güvende ve rahat hissetmediğinde de cinsel çekim hissetmeleri daha zor olur.
 

Heyecanlı bir buluşma:

Gelelim hormon kokteyli hazırlamanın barmen tekniklerine. Daha ilk buluşmadan elektrik nasıl alınır biliyor musunuz?
 
Bu bir büyü veya kendiliğinden bir anda gelişen bir şey değildir. Tam olarak hormonların damarlarda coşması ile hazırlanan kokteylin insanın hissettirdiği şeydir.
 
Bir kadına farklı hisleri ve duyguları doğru dozda verebilirseniz, size karşı inanılmaz bir çekim duyacaktır.
 
Daha ilk buluşmadan bunu yaparsanız ise, tahmin edin bakalım maça kaç sıfır önde başlıyorsunuz .)

 

Şu yazılar da ilginizi çekebilir;

Alfa Erkek Özellikleri

Kadınları Etkileme Sanatı