Hepinize keyifli günler dilerim Men Akademi. Bu gün ele alacağım konu erkeklerin kesinlikle bilmesi gereken başlangıç seviyesi giyim önerileri. Tabii ki sadece bununla kalmamalı. Ama bilmeniz gereken ilk 8 kural bunlardır. Keyifli okumalar.

– Pahalı giyinmek basittir. Ama güzel giyinmek zordur. Pahalı giyindiğinde de güzel giyinmiş olmuyorsun. T shirtinin üstündeki logoya 300 lira para vermiş oluyorsun.

– Kesinlikle üstünde kocaman logolara sahip kıyafetler tavsiye etmiyoruz. Hem kötü bir görüntüye yol açıyor hemde saçma sapan markaların reklamını yapıyorsun.

– Modaya uymak çok risklidir. Moda her an her dakika değişmektedir. Modaya uymaya çalışan insanlar bundan ötürü sürekli boş para harcamaktadır. (zenginseniz hakkınız tabi…)

– Aksesuar kullanımını abartma. Özellikle günümüzde popüler kültür haline gelen Rap modasından dolayı üst üste takılmış zincirler, kulakta 5 tane piercing, kolda 20 tane bileklik. Hoş durmuyor, aksine görgüsüzce duruyor. Estetikliğe önem veren birisiyseniz böyle yüzlerce takıyla değil, daha minimalist tek bir aksesuar tercih etmelisiniz.

– Yerine göre giyin. Buluşmaya gidiyorsan spora gider gibi giyinme. 6-) Ne bol ne de dar giyinmelisin. Ölçülerinin farkında ol ve üstüne tam oturan kıyafetler giyin.

– Esmer tenliysen beyaz kıyafetler sana ekstradan fazla yakışacaktır. Eğer beyaz tenliysen daha koyu veya siyah tonları seni yeteri kadar maskülen gösterecektir.

– Eğer beyaz tenliysen daha koyu veya siyah tonları seni yeteri kadar maskülen gösterecektir.