Öncelikle “friendzone” kelimesinin anlamını açıklayayım. Türkçe’de arkadaşlık bölgesi olarak ele alabilir.
 
Hoşlandığınız kadının sizi arkadaşlık bölgesine atması, kanka olarak görmesi sizin arkadaşlık bölgesine yani friendzone’a düşmeniz demektir.
 
Günümüzde birçok erkeğin genel sorunudur. Bu sorunun en güzel çözümü, en baştan friendzone’a düşmemek için yapılması ve takınılması gereken tavırları bilmektir.
 

Neden Friendzone’a Düşeriz?

En temel problem, çok fazla ilgi göstermektir. Friendzone’da kadın sizinle iletişim kurmaktan keyif alır ve güvenir.
 
Ancak size karşı çekim hissetmediği için sizinle duygusal ya da cinsel manada bir şey yaşamak istemez. Buradan hangi sonuca varıyoruz? Friendzone’daki en büyük eksiğin cinsel gerilim ile duygusal çekim olduğuna varıyoruz.
 
Aradaki çekimi öldüren şey ise çok fazla gereksiz ilgi göstermek. İlgi göstermeyin de demiyoruz, gösterin lakin hak etmediği ilgiyi göstermeyin.
 
Bizim milletimizin en büyük problemlerinden birisi kıymet bilmemektir. Türkiye’de bedava şeyin değeri bilinmez dostlar.
Kadınlar da bedava verilen ilginin değerini görmez bu yüzden sizi friendzone’a atarlar.
 

Friendzone’a Nasıl Düşmeyiz?

En baştan hiç düşmemek için birkaç temel kural var.
 
Bedava ilgi vermemek en temel kuraldır.
 
Günümüzün 4-5 saatini hiç yoktan kadına ayırmamak.
Kadına çok fazla vakit ayırdığınızda sizin hiçbir şey yapmayan bir erkek olduğunuzu ve hayatınızın merkezinin sadece kendisinden ibaret olduğunu düşünür.
 
Sizi cepte hisseder ve çekim yine yok olur çünkü onun gözünde uğraşı ve amacı olmayan bir erkek olmuşsunuzdur.
 
Hayatımızın merkezini kendi faydamıza olacak işlerle doldurmak.
Hayatınızın merkezi boş olursa geriye bolca boş vakit kalır. Eğer çok fazla boş vaktiniz varsa ister istemez farkında olmadan kadına bedava ilgi sağlar ve beyninizde hayatınızın merkezine alırsınız.
 
Bunun önüne geçmek için de hayatınızın merkezi sizin faydanıza olacak işlerle dolu olmalıdır. Peki ya kendi faydamıza işler nedir? Spor, sanat dalı (enstrüman çalmak), iş (kariyer)…vb
 
Ben bu saydığım örneklerin hepsini gerçekleştiriyorum. Bu sayede bir kadınla karşılaştığım zaman istesem de ona bedava ilgi gösterecek vakti bulamıyorum.
 
Kadın, karşısındaki erkeğin kendine faydalı işler yaptığının farkına varıyor ve onu yüksek değerli bir erkek olarak görüyor.
 
Yüksek değerli bir erkek izlenimi oluşturduğunuzda, kadın otomatik olarak duygusal bağ ve cinsel gerilim hissetmeye başlıyor.
 
İşte friendzone’a düşmemenin en temel ve kesin çözüm taktiği budur.
 

Friendzone’dan Kurtulmak

Bir kadın sizi friendzone’a attıysa öncelikle durumu kabul edin ve o kadını ikinci plana atın. İlgiyi çok çok aza indirin. Çok az vakit ayırın.
 
Kalan vaktinizde ise gezin tozun, kendinize faydalı işler yapın, hayatınızın merkezini dolu tutun ve yüksek değerli bir erkek olun.
 
Özellikle farklı kadınlarla vakit geçirin ve bu durumu onun görmesini sağlayın.
 
Görmesini sağlarken gözünün önüne sokarak yapmayın. Bu durumda kıskandırmaya çalıştığınızı düşünerek yine egosunu ve aradığı ilgiyi tatmin eder, siz de friendzone’da kalmaya devam edersiniz.
 
Esenle Kalın…
Can Out!
 
Şu yazılar da ilginizi çekebilir;