Başlayan her şey bir gün biter. Siz de ilişkinizin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Eski sevgilinin geri dönmesini iki başlıkta incelemek istiyorum. Ayrılık çanlarının çaldığını fark etmeniz ve ayrılık sonrası.

Erkeklerin çoğu kadınların hareketlerinden çok söylediklerine bakarak hareket ederler. Bu yüzden de fırtına öncesi sessizliği fark etmezler.

İlişkinizin süresine bağlı olarak sizden ayrılacak bir kadın, size erkenden “ben gidiciyim” mesajı verir. Mesela bir yıldır beraber olduğunuz bir kadın size bir ay önceden “gidiyorum bak” mesajı verir.

Maalesef çoğu erkek de kadınların sinyallerini yorumlayacak kadar cesur olmadığı için bu sinyallerin farkına varamazlar. Bir şeylerin ters gittiğini anladığınızda soğukkanlılığınızı koruyup olayı dillendirmeden incelemelisiniz.

Sizin bu noktada yapmanız gereken bu sinyalleri yakalamak ve ona göre davranmaktır. Bu sinyaller genelde şöyle olur,

  • Her hareketinize sinirlenir. Yaptığınız şeylere laf eder, göz devirir, üfler püfler.
  • Yersiz ve gereksiz trip atar. Ne hata yaptığınızı bilmezsiniz ama açıklama da bulamazsınız.
  • Mesajlara geç cevap verir, aramalara dönmez, siz yazmadan yazmaz-aramaz. Soğuk davranır.
  • Seks sıklığı ve isteği azalır.
  • Sizle konuşurken eskisi kadar heyecanlı değildir. Gözlerinin içi gülmez.
  • Ses tonu ve beden dili de önemlidir. Sizi seven bir kız sizle konuşurken sesi kedi gibidir, keyiflidir, güler, sahte gülüş göremezsiniz. Bunları göremiyorsanız sorun var demektir.

Tabii unutmayın, her insan zor ve kötü dönemler geçirir. Kız da bu dönemde olabilir. Siz erkek olarak durumu iyi analiz etmeli ve “ulan ayrılcak mı yoksa” diye anlamsız yere tribe girmemelisiniz.

İşte tüm bunların yaşandığını fark ettiğinizde yaşayacağınız aydınlanma size bir şey sağlamalı: Soğukkanlılık.

Freud der ki “bir şeyi kaybetmeye başladığınızı fark ettiğiniz an, o şeyin değeri artar.”

Sizin de bu gerçek yüzünüze çarpacak ve duygusallaşacaksınız. O duygusallıkla başa çıkarsanız kaybetmeme ihtimaliniz var. Bu durumda soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Yine de unutmayın, bir erkek için kızı kaybetmek, “nolur gitme” diye yalvarmaktan iyidir.

Bu sinyalleri aldığınız an, kız sizi terk etmeden siz ortadan kaybolun. Terk edin demiyorum; ortadan kaybolun. Peki bu bize neyi sağlar?

Kızın “ayrılırsak daha iyi olacak” gibi ilişkinin kötülüğüne dair inancı kırılabilir. Size yukarıda saydığım maddelerdeki gibi davrandığı için soğuduğunuzu düşünebilir ve ayrılmaktan vazgeçebilir.

Kızın alışık olduğu bilinçaltındaki şey, terk ettiği erkeğin onun peşinden gelmesi, ona yalvarması fakat siz ondan önce davranarak bu ihtimali ortadan kaldırdınız.

Bir şans yakaladınız. İlişkiyi onarmak ve kurtarmak sizin elinizde. Devamında yapılacak kritik şeyleri de eğitimde daha detaylı işliyoruz.

Unutmayın, tüm bunlar ciddi duygusal güç istiyor.

İkinci kısım ise hemen ayrılık sonrası. Birçok erkek ayrılma aşaması geldiğinde kızı geri ikna etmeye çalışıyor ve daha iyi olacağına inandırmak için yalvarıyor. Bu, tüm şansınızı SIFIRA indiren bir şey.

Ayrıca kızlara da itici geliyor. O yüzden, bir kız sizden ayrılmak istediğini söylediği zaman: “Seni seviyorum ve ayrılmak istemiyorum. Ama sen istiyorsan pekala. Fikrini değiştirirsen beni ara” demek ve İLETİŞİMİ KESMEK.

Yapacağınız en büyük hata ayrılık sonrasında kızı tekrar ikna etmeye çalışmak, yazmak, yalvarmak olacaktır. Bu kesinlikle şansınızı tamamen yok eder.

Muhtemelen ufak bir bahaneyle kız size geri yazabilir (eğer ilişkiniz toksik değilse ve siz feminen güçsüz bir erkek değilseniz.). Böyle bir durumda hiçbir şey olmamış gibi (yani ayrılık size koymamış gibi) davranmalısınız. Tabii iş sadece burada bitmiyor. Önemli ve detaylı kısmı eğitim sürecimizde sizi bekliyor.

Bu yazının en önemli kısmı şudur: Başlayan her şey biter.

Eski ilişkinizi tekrar kurtarmak yerine, yeni birileriyle tanışma ve ileriye bakmaya odaklanmalısınız. Bu ilişkide hatalar yaptınız, hedefiniz kendinizi geliştirmek ve yolunuza bakmak olmalı.

Eski sevgiliyi geri döndürme/unutma gibi konularda çalışmak için Exclusive koçluk hizmetimizi şimdi satın alın. BURAYA TIKLA

Şu yazılar da ilginizi çekebilir;

Alfa Erkek Özellikleri

Kadınları Etkileme Sanatı