Selamlar Men Akademi!

Bugün sizlere karşınızdaki kadına buluşma teklifini nasıl edebileceğinize dair ufak bir tüyo paylaşmak istiyoruz. Bu onlarca buluşmaya çekme stratejisi arasında sadece ufak bir tanesidir, yani karşınıza gelen bütün kadınlara bunu denemenizi tavsiye etmemekteyiz. Lafı uzatmadan hemen başlayalım.

Öncelikle eğer ücretli içeriğimiz olan Onay aramak yazısını okuduysanız bu tarz sorularda onay aramamamız gerektiğini hatırlamalısınız.
“Buluşabilir miyiz? gelebilir misin?”gibi sorulardan bahsediyorum.

Peki bir örnek vermek gerekirse nasıl davet edebiliriz?

“Yarın akşam saat 7 de masal pub’da canlı müzik dinlemeye gideceğim. Sen de gelsene”

Aslında kadını buluşmaya davet etmiyoruz, kadın kendini buluşmaya davet edecek yani.
Siz zaten o pub’a gideceksiniz, zaten o müziği dinleyecekiniz. Kadın da sosyalleşmek adına size eşlik etmeye gelecek, işte olay budur.

Aynı zamanda hem onaycı bir tavır sergilememiş oluyoruz hem de emir kipleri kullanmayarak karşı tarafta kötü bir izlenim bırakmıyoruz. Gayet mütevazi, alçakgönüllü, basit ve anlaşılır bir şekilde teklifimizi gerçekleştirmiş oluyoruz.

Aynı zamanda kadın, buluşmalarında sürekli olarak “nereye gideceğiz, ne yapacağız” gibi soruları düşündüğü zaman üzerinde gereksiz bir sorumluluk hisseder. Bu teklif stratejisi ile her şeyi planlamış oluyoruz. Planlanmış bir şeyler varsa reddetme olasılığı da düşmektedir.

Neden Soru Şeklinde Sormamamız Gerekir?

Çünkü soru şeklinde sorduğumuzda kadına bizi reddetme fırsatı da vermiş oluruz.
Soru sormadan yaptığımız tekliflerde kadının reddetme ihtimali daha da düşmektedir.