Kadın ve erkeğin aldatma sebepleri bazen benzerlik gösterebilir. Fakat bugün kadınların aldatma sebeplerini inceleyeceğiz. Keyifli bilgilenmeler MEN Akademi!

1) Çıkar

Kadın aslında sizinle tamamen bir çıkar veya ortak bir çıkarınız sebebiyle birlikte olmuş olabilir. Örneğin oldukça varlıklı bir erkeksiniz ve farkında olmadan bir gold digger kadın ile birlikte oldunuz.

Bu durumda eğer eliniz de açıksa kadın sizden kopmak istemeyebilir. Fakat sizden kopmak istememesi, sizden hoşlandığı anlamına da gelmemektedir. Sizinle paranız için birlikte olur, aşkı ve romantizmi başka bir erkekle yaşar.

Para haricinde ününüzün olması, iş hayatında onun işine yarıyor olmanız, hatta çalışkan bir öğrenciyseniz sizden notları almak için bile sevgili olabilirler.

2) Yüksek libido

Günümüz döneminde epey yaygınlaşan bir durum olan fuckbuddy ilişkileri buna en güzel örnektir. Karşınızda libidosu olan bir kadın olması ille de bunu yapacağı anlamına gelmez. Ama normal bir kadından daha çok aldatmaya meyillidir.

3) Performans/tecrübe eksikliği

Yataktan bahsediyoruz. Yatakta yeteri kadar verimli zaman geçiremiyorsanız, performansınız yeteri kadar iyi değilse kadın fiziksel aldatmaya meyillenebilir.

Sizi gerçekten seviyor olabilir fakat fiziksel olarak farklı tatlar arayabilir.

Eğer cinsellik konusunda yeteri kadar tecrübeli olduğunuzu düşünmüyorsanız veya cinsellikle ilgili yeni şeyler öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayarak “yatağın efendisi” E-kitabımızı alabilirsiniz.

4) Zayıflık

Bahsettiğimiz şey duygusal zayıflık.

Mesela karşınızdaki kadın sadece bir iki saat ortadan kaybolduğunda bile kendinize hakim olamayıp mesaj üstüne mesaj, arama üstüne arama yapıyorsanız, sürekli hesap soruyorsanız, sürekli onu kısıtlıyorsanız duygusal olarak zayıfsınız.

Özgüven eksikliği ile doğrudan bağlantılı bir konudur bu. Kendinizi karşınızdaki kadına göre yeterli hissetmiyorsanız sürekli yukarıdaki hamlelere başvurursunuz.

Bu yaptıklarınız da normal şartlarda sizi aldatmayı düşünmeyen bir kadının bile sizi aldatmasına veya terk etmesine neden olur.

5) Hipergami

Evrenin kaçınılmaz bir gerçeği olan hipergamiye maruz kalmış olabilirsiniz.

Hipergamiye göre; bir kişi, karşısındaki kişiden daha iyi bir seçenekle karşılaşırsa onu arzulamaya meyillenebilir. Ancak bir MEN Akademi danışanı asla kendini hipergamiye kurban etmez! Çünkü hipergaminin muaf olduğu durumları bilir ve buna göre ilişkisini yönetir 😊

Şu yazılar da ilginizi çekebilir;
Maskülen Nedir? Maskülen Ne Demek?
Flört Nedir? Nasıl Flört Edersin?